Песента е дело на платинения продуцент Toxic. Текстът е на Melza Jordan, ЛиЛана и Flo Rida.

Снимки към видеото >>

Видеото към „Out My Video” се засне на два континента. По време на снимките на клипа в Маями, американският топ изпълнител даде интервю, в което сподели горещи подробности около съвместното им парче. В интервюто Flo Rida казва, че ЛиЛана е най-яката европейска мацка. Звездата използва израза „dime piece”, както се казваше и последния сингъл на певицата със Snoop Dogg.

ЛиЛана се запознава с Flo Rida миналата година, покрай R&B звездата Akon, докато записват съвместния си ремикс "On Top". Рапарът чува записаните от нея нови парчета по време на престоя й в САЩ и харесва „Out My Video”, след което ЛиЛана му предлага да се включи. Flo Rida приема предложението и в края на 2009 г. парчето е вече факт.

Певицата планираше песента с Akon да е следващия й сингъл, който съдейки по реакцията на публиката при представянето му на националното й турне миналата година, даваше заявки за абсолютен хит. Но повлияна от химията между нея и Flo Rida и резултата от съвместната им работа, реши да заложи на „Out My Video”.

Режисьор на видеоклипа е Валери Милев.

Във видеото ЛиЛана тотално се преобразява в ”cossplay” героиня. Визиите й са комбинация от мода, нови технологии, фетиш и типичното влияние на ъндърграунд – културата, което е определящо за дизайнерите Кристина & Константин, студио Vampila.

Част от костюмите, които те изработват за нея и съдържат високотехнологични ноу-хау разработки на световно ниво и сложни ръчни изработки haute couture, са корсет от шевро с монтирани в него микрочипове разработени от IBM за NASA, чиято сплав е по- скъпа от злато.  Шлем -  „sci-fi” стил, ”Гигер” и метализирана раста. Специалните обувки, с вградени в 20 сантиметровите платформи плазмени монитори, създадени по IBM технология, са уникална разработка на  Кристина & Константин по идея на младия дизайнер Искрен Лозанов и реализирани от FDS студио, специализирано в иновации и реиновации и нов криейтив в дизайна.