Популярната журналистка Елена Йончева събра в столичната галерия "Средец" бившата си половинка - екс премиера Сергей Станишев и настоящата - архитекта Пламен Тодоров.

Вижте снимки >>

Сергей Станишев поздрави с огромен букет хризантеми Елена Йончева. Тя пък го запозна с новия мъж в живота си - архитекта Пламен Тодоров, съобщават от actualno.com, цитирайки "Стандарт".

Той бе сред гостите на изложбата с 60 фотографии от Сомалия, която откриха топжурналистката и операторът Николай Стойков. Елена, с изискана черна минирокля, беше пазена неотлъчно от лабрадора Дана.

Когато пристигна Сергей обаче, кучето започна да се суети между нея и експремиера, като и на двамата показваше любовта си.

Фотосите на Елена и Николай разказват потресаващи истории за обикновения сомалиец, който няма нищо общо с пиратите. Снимките са правени по време на едномесечния престой в африканската държава за заснемането на документалния им филм.

"Не знам дали съм достоен да откривам тази изложба, мога да кажа само: "Браво!" Зад фотосите виждам, че авторите са спечелили доверието на тези хора, защото са отишли там с открито сърце. В изображенията има завидна свобода", коментира майсторът на фотографията Иво Хаджимишев.