За много хора е повече от щастие да научат, че ще стават родители. За онези обаче, които изведнъж разберат, че ще имат не едно, а две бебета наведнъж, нещата стават двойно по-трудни и по-сложни. Две бебета по едно и също време изисквам още повече време, грижи и внимание. За звездните личности, които стават родители на близнаци, нещата не са по-лесни. Те трябва едновременно да се грижат за две деца на една и съща възраст и в същото време да бъдат перфектни в професията си и пред публиката.

Представяме ви 10 звезди, които имат близнаци и са успели да намерят идеалния баланс между кариерата и семейните си задължения, като в същото време продължават да изглеждат блестящо. Ето затова са истински звезди.

Дженифър Лопес

Макс и Еми са вече на 12 години и те са плод на любовта между Джей Ло и вече бившият ѝ съпруг Марк Антъни. Те са наследили таланти и от двамата си родители. Освен че има прекрасен глас, Еми свири на укулеле, има влечение към модата и дизайна, а наскоро издаде и първата си детска книжка. Брат ѝ Макс е по-скромен, но и той е показвал, че има много хубав глас по време на техните училищни изяви. Джей Ло често споделя мили моменти с близнаците си в социалната мрежа, показвайки колко много се гордее с тях.

Бионсе

Сър и Руми са близнаците на Бионсе и Джей Зи. Те ги показаха пред света още като съвсем малки бебета, а сега са вече на 3 години, но певицата не споделя кадри, на които се виждат лицата на децата си, за да пази личното им пространство в социалната мрежа. След като се раждат, Бионсе и Джей Зи наемат 6 детегледачки, защото Сър и Руми никога не спят по едно и също време като бебета. Двойката има и една по-голяма дъщеря Блу Айви, която е на 8.

Мадона

Близначките на Мадона Естер и Стела са родени през август 2012 г. в Маями. Звездата ги осиновява през 2017 г., когато са на 4 години. Тя дори им прави профили в Инстаграм, които управлява. Певицата запазва оригиналните имена на близначките като начин да почете произхода им.

Крис Хемсуърт

Австралийският актьор е баща на 6-годишните близнаци Тристан и Саша от връзката си с Елза Патаки. И те, както много други звезди, се стараят да не показват лицата на децата си в социалните мрежи. Двойката има и по-голяма дъщеря - Индия Роуз, която е вече на 8 години.

Селин Дион

9-годишните Еди и Нелсън са близнаците на Селин Дион и покойния ѝ съпруг Рене Анджелил. Когато те се родиха, певицата бе споделила, че изобщо не спи. След смъртта на Рене, Селин се осланя на тримата си сина - близнаицте и по-големия им брат, за да преодолее мъката.

Сара Джесика Паркър

Звездата от "Сексът и градът" е майка на близначките Табита и Марион, които са на 10 години. А техен баща е актьорът и съпруг на Сара - Матю Бродерик. Момичетата са износени и родени от сурогатна майка.

Марая Кери

Близнаците на звездата Марокан и Монро са родени през април 2011 г. Те завинаги промениха своята известна майка, която не спира да ги води с нея на турнетата си.

Зоуи Салдана

Актрисата е майка на близнаците Си Аридио и Бауи Езайо, които са родени през ноември 2014 г. Тя ги насърчава да говорят както на английски, така и на испански, както тя е правила в детството си, израствайки между САЩ и Карибския регион. Звездата от "Аватар" споделя, че в началото мисълта да има близнаци я е плашела, но сега е щастлива и децата са я научили как да организира времето си по-добре.

Джули Боуен

През май 2009 г. актрисата стана майка на близнаците Джон и Густав. Тя има и по-голям син Оливър. И сега звездата успява да се справя завидно добре с мъжката компания вкъщи и да се грижи за своите момчета.

Патрик Демпси

Близнаците на актьора и неговата половинка Джилиан Финк - Съливън и Дарби, са родени през февруари 2007 г. Още докато са бебета на няколко дни Демпси казва, че няма търпение момчетата му да пораснат и да ходят заедно на пистата. Е, сега са на 13 и не изпускат шанс за такова приключение със звездния си баща.