16-годишната красавица, която е избрана лично от творческия директор на лейбъла Карл Лагерфелд, ще се разходи по модния подиум в столицата на Тайланд на 30 октомври, съобщава "Монитор".

Вижте снимки на Белослава >>

Звездата на Белослава Хинова изгря този месец на едно от най-впечатляващите ревюта на Chanel в Париж. Карл Лагерфелд тогава събра погледите на публиката с невероятния изкуствен плаж, който бе издигнат в Гран Пале за представянето на бранда в рамките на Седмицата на модата в Париж.

Тогава тя се разходи по плажа на култовия бранд в парижкия дворец с шапка с две козирки. Бял ансамбъл от пола, блуза и сако с къс ръкав, а в ръка носеше червени чехли и бяла чанта във формата на мида.

Преди време в интервю Белослава сподели:

"Скоро се запалих по модата, преди около 3 години. Не съм си мислела, че ще се докосна така близо до модата. Миналата година реших да пробвам. Аз стигнах до модната къща, с която работя, а майка ми ми каза да се оправям."

Хинова не смята да се отдава изцяло на модата за момента, а първо иска да завърши училище, но ще продължи с ангажиментите.