Всяко дете очаква с нетърпение рождените си дни, а една от причините за това със сигурност са подаръците, които са неизменна част от тях. Но с течение на годините, вървейки по пътя към съзряването, малчуганите постепенно разбират, че тези дарове не олицетворяват единствено материалната форма на техните желания, но също така са своеобразен символ на любовта и уважението на човека, който им ги дава.

Ето защо казваме, че самият жест е важен, тъй като той може да направи така, че дори и най-обикновеният камък да изглежда като диамант.

В тази връзка Антония Петрова със сигурност дълго ще си спомня 36-ата си годишнина, понеже съпругът ѝ Ивайло Батинков се постара да ѝ покаже колко специално място заема тя в живота му, засвидетелствайки любовта си още в първите часове на личния ѝ празник.

Вижте снимки на Антония >>

Изненадата, която бе подготвил за своята половинка, наподобяваше един добре познат на всички ни мотив от приказката за Хензел и Гретел на Братя Грим.

Преди часове блондинката използва своята Инстаграм страница, за да покаже на своите последователи романтичната изненада, с която я зарадва нейният мъж. В социалната мрежа тя сподели кратък видео клип, разкриващ как още със събуждането си, Антония отрива "пътека" от общо 13 подаръка, разположени на разстояние един от друг, която започва от вратата на тяхната спалня и стига до масата в хола, където я очаква истинската кулминация - голям букет от красиви червени рози.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Antonia Petrova Batinkova (@antonia_petrova_batinkova) на

Всъщност, броят на редящите се по пода торбички изобщо не е случаен, защото той съответства на любимото ѝ число - детайл, с който Ивайло показва, че действително познава жена си повече от добре. А този факт личи и в благодарственото послание на Петрова, съпровождащо нейната публикация.

"Да ми е честит 36-ият рожден ден! А денят тепърва започва! Какво ли ме очаква до края? Обичам те, Татенце! Благодаря ти!", гласят думите ѝ към кадрите.

Семейство Батинкови наскоро се завърна от почивка в Родопите, където решиха да отидат след като ограничителните мерки се разхлабиха. Там, сред необятната и живописна планинска природа, те посрещнаха световния ден на майката.