Ако погледнем на живота като на приказка, то тази на Благой Георгиев със сигурност значително би се отличавала от всички останали, които сме чували още в детските си години. До голяма степен причината за това е фактът, че нейната концепция не съвпада съвсем с тази, заложена в добре познатите ни класически творби, опитващи се да убедят читателя, че любовта спохожда човек само веднъж през целия му живот... при това, ако е роден с достатъчно късмет. Докато в традиционните разкази главните герои заживяват в блаженство до края на дните си, благодарни на съдбата, че ги е срещнала, то в този на Джизъса, както мнозина го наричат, нещата не стоят точно по този начин.

Без значение колко пъти в миналото е изглеждало така, сякаш е открил своята сродна душа, щастливият край някак все успява да му се изплъзне между пръстите, принуждавайки го наново да се впусне в неговото шеметно преследване, което сега за втори път, откакто е на тази земя, го отведе до олтара.

Вижте снимки >>

Точно така! Съвсем наскоро за някогашния спортист, в чието голямо сърце винаги ще се намери място за още един човек, отново прозвучаха сватбени камбани, оповестили началото на новата глава, настъпила в личната му история, която започна с клетва за вечна вярност. Преди ден той мина под венчилото с Полина Спасова, обещавайки ѝ да бъде до нея, докато смъртта ги раздели - обет, който така и не успя официално да даде на Златка Райкова, дарила го с четвърти наследник, макар да бе сгоден за нея.

Новината, че бившият футболен национал, който отдавна бори демографската криза в страната ни, правейки деца, както редица издания изтъкват, вече е женен мъж, първи обяви варненският диджей Теди Джорджо, който навремето бе президент на ФК "Локомотив" Дряново. Той сподели в своя Инстаграм акаунт снимка, на която позира в компанията на младоженците, казали си "Да" в родния град на булката, а именно Велинград.

Благой, Полина и диджей Теди Джорджо

Снимка: Официален профил в Instagram

"Честито на моите големи приятели, най-младото семейство на България, Благо и Поли Георгиеви и техните кумове Ники и Криси Арсови! Футболната легенда Благой Георгиев и неговата любима Поли ни събраха в сърцето на Велинград! Започва веселата част!", гласи посланието към поста му.

Само няколко часа по-късно младоженецът също се похвали най-тържествено, че вече е задомен, споделяйки във виртуалното пространство кадър със съпругата си. На него тя е облечена в ефирна снежнобяла рокля, отличаваща се корсет без презрамки и дълбоко деколте, както и разкроена пола, като дрехата ѝ се допълва от дълго було, а той - в костюм, чието сако е в същия цвят. Двамата стоят един до друг пред голяма фото стена, украсена с множество балони с различен размер, на която със златно са изписани първите букви от имената им, а под тях стои датата на техния празник - 25.06.2022 г. От 24-часови истории, които се появиха малко след това в профила му, се вижда, че за първия им танц като семейство Полина се е преоблякла в друг, не толкова обемен тоалет, позволяващ ѝ да се движи на дансинга далеч по-свободно в прегръдките на любимия си.

Редица родни медии предават, че церемонията се е състояла в хотелския комплекс, собственост на родителите на Полина, който е бил затворен специално за повода. Говори се, че някогашният участник в предаването "VIP Brother" и избраницата му са узаконили връзката си още преди няколко месеца, а като доказателство за това се посочва снимка от почивката им на остров Бали, състояла се през месец май т.г., на която и двамата носят халки на безимения си пръст. Ако твърдението е истина, това означава, че целта на сегашното празненство е да зарадва тъста и тъщата на Георгиев, правейки ги съпричастни към съюза му с тяхната дъщеря, за която се мълви, че е бременна.

Снимка: Официален профил в Instagram

Дали обаче това е така, все още не е сигурно. Ясно е обаче, че чувствата ѝ към Благой са наистина сериозни, тъй като в началото на този месец тя показа, че е го е увековечила върху кожата си, татуирайки на ръката си неговото име, като за по-сигурно го е обградила не с едно, а две сърца - навярно символизиращи нейното и неговото, биещи в унисон, както обичайно казват за тези на влюбените, отдали се изцяло един на друг.

И докато за Спасова това е първи брак, то за Георгиев, който има четири деца от три различни дами, той е втори. Първият му провален опит в това отношение е с Есмер Омерова, дарила го със син, който не е виждал вече повече от четири години.