Макар да минаха едва седем месеца, откакто Нанси Карабойчева даде живот на сина си Матей, сега победителката в конкурса "Мис България" за 2013 г. издаде, че очаква второто си дете. Подобно на първия път, когато обяви бременността си, носителката на най-престижната корона за красота, която е родом от село Юнаците, област Пазарджик, отново обяви хубавата новина в своята лична Инстаграм страница, при това с много сходни снимки на тези, които сподели в началото на април м.г.

На новите кадри, появили се в акаунта ѝ вчера, двамата със съпруга ѝ - волейболния национал Добромир Димитров, позират пред фотографския обектив облечени със същите дрехи, с които бяха преди по-малко от година, навръх 27-ия рожден ден на хубавицата, когато споделиха с потребителите на социалните мрежи, че ще стават родители.

Вижте снимки >>

Карабойчева, която пак държи с една ръка снимка от видеозон, е в същата разкроена бяла рокля на черни точки с дълги ръкави, а мъжът ѝ носи риза и дънки. Единствената разлика е, че този път на изображенията присъства и техният наследник, когото двамата даряват с нежна целувка по главата.

"Нашето следващо малко чудо вече е на път", гласи посланието към поста, към което е добавила хаштаг, издаващ, че е в 19-ата седмица на бременността си. Това означава, че е заченала едва 2 месеца след появата на Матей.

Моделът и спортистът официално си казаха "Да" пред погледите на най-близките си хора, вричайки се в любов един на друг, в края на месец юли 2018 г. на красива церемония в град Пазарджик. Двамата се запознават още докато са ученици в гимназията, именно тогава започва романсът им.

Първата им среща била интересна, защото Добромир бил толкова срамежлив, че за два часа и половина не погледнал Нанси дори веднъж в очите, карайки я да си помисли, че не я харесва. Въпреки това обаче, симпатиите очевидно са надделели.

Минават години преди волейболистът да се реши на голямата стъпка и да падне на едно коляно, задавайки ѝ въпроса дали ще се омъжи за него. Въпреки продължителността на връзката им, в онзи момент синеоката хубавица била изненадана, защото предложението му доста се забавило и тя вече се била примирила с факта, че ще живеят на семейни начела, без да узаконят любовта си.