Силно прилепналите сценични костюми на певицата, разкриващи голяма част от плътта й, не можеха да оставят незабелязани натрупаните излишни килограми, пише БГНЕС.

В последното си интервю за радио водещия Елвис Дюран 26-годишната поп звезда сама признава, че е надебеляла много. "Сега съм на диета, защото напълнях с 11 кг. Аз не се тревожа нито за секунда от този факт. Трябва непрекъснато да спазвам стриктна диета. Това е трудно, защото спектакълът ми е много натоварващ физически и имам склонност да увеличавам масата си, за да имам повече мускули. Ще опитам да намеря ново равновесие", сподели певицата.

Гага обвинява ресторанта на баща си Джо Германота за напълняването си. "Обичам да хапвам тестени изделия и пица", разказва певицата. "Аз съм едно италианско момиче в Ню Йорк. Поради това сега съм далеч от Ню Йорк. Баща ми отвори ресторант и това е невероятно. Готвят невероятно вкусно и качвам по два килограма всеки път, когато ходя там. Баща ми иска да ям в ресторанта, а аз си казвам, че по-скоро трябва да отида на място, където да мога да изпия зелен сок", допълва Гага.

Лейди Гага предизвика фурор на Седмицата на модата в Лондон >>
ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ КОНЦЕРТА на Лейди Гага у нас >>
Лейди Гага с кожено палто през август >>