Адам Лавин проговори след обвиненията, че е изневерил на съпругата си Бехати Принслу и е искал да кръсти детето им на предполагаемата му любовница, съобщава CNN.

"В момента се говори много за мен и искам да разясня случая, хвърляйки светлина по темата", написал фронтменът на "Maroon 5" в изявление в Инстаграм във вторник.

"Сбърках, че общувах по флиртуващ начин, с друга жена, освен съпругата ми. Нямам афера, но въпреки това прекрачих границата по време на жалък период от живота си".

Бехати като Ангел на Victoria's secret

Снимка: Getty Images

На певеца му се наложи да говори по пикантната тема, защото наскоро млада жена на име Съмнър Стро публикува видео във Tik Tok, станало сензация в социалната мрежа, в което казва, че се е срещала с Ливайн в продължение на около година. Освен това тя сподели публично съобщения, твърдейки, че са от него, като кореспонденцията действително изглежда да е водена от неговия потвърден акаунт.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sumner Stroh (@sumnerstroh)

"По това време бях млада и бях наивна, а честно казано, се чувствах използвана", обяснява се Стро.

Според думите ѝ, той даже попитал: "Добре, сериозен въпрос. Имам още едно бебе и ако е момче, наистина искам да го кръстя Съмнър, съгласна ли си?", прочете тя на глас. 

Ливайн и супемоделът Бехати са женени от 8 години и очакват третото си дете. Те са родители на Дъсти Роуз, която е на 6 годинки, и Джио Грейс - на четири. 

Музикантът казва още, че е осъзнал, че действията му са неуместни и е предприел стъпки да поправи това. 

"Жена ми и семейството ми са всичко, което ме интересува на този свят. Да бъда толкова наивен и глупав, за да рискувам единственото нещо, което наистина има значение за мен, беше най-голямата грешка, която можех да направя", пише той. "Никога повече няма да постъпя така. Поемам пълната отговорност. Ще го преодолеем заедно", казва той. 

По-късно Стро публикува друго видео, признавайки, че изпитва угризения. В него обяснява, че е била останала с впечатление, че с брака на звездната двойка било свършено и затова си позволила, каквото си позволила, но когато разбрала, че не е така -"прекратила аферата". Тя се извинила на бременната Бехати. "Съжалявам, аз не съм истински наранената в случая, а Бехати и децата", някак лицемерно подхвърля въпросната персона. 

"People" съобщава, позовавайки се на близък до фронмена на "Maroon 5" източник, че той е флиртувал с общо три жени в този период, една от които твърди, че са имали физически контакт, но той отрича. Лавин бил известен с това, че жадува за женско внимание. Така приятелите му си обясняват закачките му.

Embed from Getty Images