Британската певица Адел се сдоби с имение в Калифорния, след като купи огромен имот от американския актьор Силвестър Сталоун. Според таблоида The Sun стойността на имота, който се намира в Бевърли Хилс, е 58 милиона долара.

Първоначално Слай бе обявил къщата за 110 милиона долара, но при тази цена нямаше никакъв интерес и не се намери купувач.

През май миналата година Сталоун намали цената на имението до 85 милиона долара, а след това падна и до цената, която Адел е показала, че е готова да плати.

Имотът е разположен върху 1,4 хектара земя. Основната къща, построена през 1994 г., разполага с шест спални и девет бани, всекидневна е с изглед към известния Родео Драйв, има киносалон и домашен фитнес.

Луксозната родителска спалня разполага със сауна, парна баня и кабинет с тераса.

Имотът се състои още и от двуетажна къща за гости с две спални и напълно оборудвана кухня. Освен това има плувен басейн, спа център, поляна за голф, гараж за осем коли и арт студио.

Адел вече има имоти в Лондон и Лос Анджелис на стойност около 47 милиона долара. Общото състояние на 33-годишната изпълнителка се оценява на 188,5 милиона долара.