Една от първите адреналинки в шоуто "Господари на ефира" Евгения Радилова-Ени, участва в оспорвана надпревара за момиче на корицата на списание Maxim и награден фонд от 25 000 долара в САЩ.

Вижте снимки на Ени >>

Това съобщи самата Радилова в личния си профил в Инстаграм. В момента Радилова е на първо място сред 30 топ красавици, а гласуването ще продължи до 27 септември.

Мнението на критиците, описано в профила на Радилова, в онлайн страницата на конкурса гласи: "Тя е телевизионното момиче на Бонд!"

Ени е с доста сериозни квалификации в развлекателния бизнес - актриса, режисьор, Вампирела, модел, танцьорка и мечтателка, влюбена в живота.

За себе си Радилова казва, че тайният ѝ талант е танц с огньове. Това е нейният начин да се свърже с женското си "Аз". Ени казва още, че е огнена и силна, но и ранима, а огънят е стихията, която ѝ позволява да балансира всички тези сили в себе си.

Ако спечели 25 000 долара в надпревара на Мaxim ще използва парите, за да спонсорира следващия си филм, в който темата ще бъде красотата.С него тя иска да покаже значимостта на жените да владеят собствената си сила. Ени споделя, че в България е била знаменитост и е имала части от корица, както и интервю за изданието.

Радилова вече има награди за режисьорската си работа. Тя цели да създава истории, които дълбоко вълнуват хората.

Ени замина преди години за САЩ, където развива кариера в Холивуд. Преди 4 години тя се омъжи за дългогодишния си приятел Дарън Дъкуорт.