Актьорът Денис Куейд (66 г.) се оженил тайно за годеницата си Лора Савоа (27 г.) в курорта Санта Барбара, като единствен свидетел бил пасторът, който ги венчал, съобщи в."Дейли мейл".

Куейд се сгоди миналата есен за приятелката си Лора, която е по-млада от първородния му син Джак. Двамата бяха планирали сватба на Хавай през април и второ сватбено парти в Нашвил, но ги отложиха заради пандемията от новия коронавирус.

Денис и Лора започнаха да излизат през май миналата година, след като се запознали на работно събитие и през октомври се сгодиха. Куейд досега е бил женен три пъти - за Пи Джей Соулс, за Мег Райън и за Кимбърли Бъфингтън. Баща е на Джак (28 г.) от брака си с Мег Райън и на близнаците Зоуи и Томас (12 г.) от брака с Кимбърли Бъфингтън.

Церемонията в Санта Барбара се състояла на 2 юни. Двамата влюбени си разменили брачни обети и венчални пръстени "Булгари". Булката била в бяла копринена рокля на "Чоузън бай уан дей", а Куейд избрал сив костюм на "Хуго Бос", който комбинирал с бяла риза без вратовръзка.