Днес синът на Бедрос Халваджиян и Алекс Енева празнува своя пети рожден ден. По този специален повод майка му - хореограф на балета "Funky Monkeys", използва официалната си Инстаграм страница, за да сподели снимки, с които да поздрави детето си за личния му празник.

Вижте кадрите >>

"Честит рожден ден, прекрасно момче! Моя любов! Мой живот!", написа тя към кадър, заснет по време на семейната им почивка на Малдивите. На изображението, разкриващо силната любов между майка и син, двамата стоят на пясъчния бряг на фона на тропическа растителност и сламени чадъри, като малкият Еди е седнал в скута на родителката си и я дарява с целувка по устните. На фотографията Алекс носи черен бански в две части и придържа с ръка плажната си шапка.

На втората снимка, вероятно направена по същото време, се вижда само Еди, застанал до палмовите дръвчета и улавящ водни пръски с уста.

"Най-вълшебното хлапе вече на 5!", гласи посланието към фотографията, на която е отбелязан и профила на малчугана в социалната мрежа, понеже и той има акаунт в сайта за фотосподеляне, който активно се поддържа.

Публикациите на съпругата на Бедрос предизвикаха редица коментари от страна на последователите ѝ, които отправиха своите пожелания към рожденика.

"Нека е жив и здрав, да Ви бъде гордост, щастие и любов! Бъдете благословени", пише една от почитателките на Алекс.

Енева роди Еди по естествен път на 19 декември 2014 г. в болница "Шейново". Наследникът ѝ дойде на този свят висок 52 см и с тегло от 3,300 кг. Фактът, че се появи едва няколко дни преди Бъдни вечер, накара баща му да изрази радостта си със следните думи в своя Фейсбук профил:

"Дядо Коледа е бил зает и е пратил щъркела да го замества... Честита първа Коледа, Еди!", написа той тогава.

Но първата, която сподели радостната вест, беше Кремена.

"Имам внук! Велико е!", похвали се тя.

След нея се включи и Маги, който по онова време беше извън България, но това не го възпря също да приветства новия член на клана, както се изрази самия той.

В момента Алекс Енева и Бебо Халваджиян са в очакване на второто си дете.