Преди малко повече от година, застанали срещу Венета Райкова в предаването "Папараци", Алекс и Даниел Петканови разкриха, че възнамеряват да работят за второ дете. Но в онзи период плановете им най-вероятно са били осуетени, тъй като едва сега, 17 месеца по-късно, когато синът им Габриел вече не у дома по цял ден, посещавайки градина, двойката обяви, че полага усилия да се сдобият с още един наследник.

Признанието дойде от половинката на Лудия репортер от малкия екран, както е познат у нас съпругът на модела, при това отново в същото предаване.

Вижте снимки на семейството >>

"Искаме второ бебе. Да, работим. От седмица Габриел тръгна на градина и сега имаме повече време да се фокусираме върху второ дете", заяви бившата участничка в риалити формата "VIP Brother: Женско царство" пред репортерката Елизабет Методиева в изданието "Ново 20" на шоуто.

"Имам брат, който е девет години по-малък от мен и с него почти нямаме допирни точки. Все едно нямам брат. Затова искам децата ми да са с по-малка разлика", изтъкна като мотив Александра през юни м.г.

Тогава обаче мъжа ѝ призна, че не знае кой вариант е по-добър, тъй като той самият има сестра, която е по-малка от него с една година.

"Тя ме биеше като Кличко Кобрата, така ме маризеше", през смях каза той.

Сега красавицата коментира и изображенията от тазгодишната им ваканция на остров Миконос, които предизвикаха редица слухове, че двамата са решили отново да минат по венчилото.

Снимка: Официален профил в Instagram

Припомняме, че в края на септември те качиха в акаунтите си фотографии, заснети на фона на древните вятърни мелници, които са построени от венецианците през 16-ти век, а днес са се превърнали в една от емблемите на острова, тъй като някогашният му поминък е бил производството на зърно. На кадрите Петканова носи дълга сатенена рокля с цвят "шампанско", отличаваща се с тънки презрамки и дантела в горната част. Кройката на тоалета е свободна, а полата му се вее ефирно, подхваната от морския бриз. Именно заради дрехата тръгна мълвата за повторна сватба.

Само че такава не е имало, както заяви Алекс, допълвайки, че това е било просто шега от тяхна страна.