Днес социалните мрежи са се превърнали в начин на живот за милиони хора, които прекарват голяма част от деня си в тях, отбелязвайки се от различни места, публикувайки снимки или споделяйки мисли... Да, Фейсбук, Инстаграм и всички останали популярни приложения започнаха да приличат все повече на своеобразни виртуални дневници, които потребителите запълват ежедневно.

Но за известните личност тези платформи служат за много повече от това просто да покажат на последователите си къде прекарват лятната си ваканция. В тях те обявяват и промотират бъдещите си проекти или да си сътрудничат с различни марки, рекламирайки техните продукти.

Вижте снимки >>

Без съмнение знаменитостите разчитат много на своите акаунти, ето защо те представляват интерес от страна на хакерите, които се опитват не само да получат достъп до тях, но и да поемат пълен контрол, за да изкарат лесни пари. Преди няколко дни Александър Сано обяви, че турчин е атакувал профилите му и дори временно е успял да проникне в тях.

В момента актьорът, който наскоро отбеляза 6-ата годишнина от сватбата си с Нели Атанасова, е на семейна почивка в Слънчев бряг. Тримата с дъщеря им Ава са отседнали в комплекса, в който преди 2 г. Сано е живял в продължение на месец, докато снима сериал. Хакерът е посегнал на профилите на Александър именно през престоя им в морския курорт, както по-късно написа той в свой пост.

"Аз и центърът на Вселената! п.с.: А турския хакер, който ми отне профила за 1 час, да го ду*а, без извинение!", написа звездата от "Привличане" към изображение, на което позира заедно със съпругата си край басейна на сградата.

За щастие екранният инспектор Донев, преследващ героините на Яна Маринова и Луиза Григорова из цяла България в лентата "Диви и щастливи", очевидно е успял да се справи с проблема доста бързо, за разлика от други наши артисти, които преди време също бяха жертва на виртуални нападения. Сред тях са Валери Божинов, Симона Загорова, Азис, Юлиан Вергов и др.

Много от почитателите на Сано изразиха своята подкрепа в коментарите под публикацията му, като го посъветваха да не се ядосва напразно, а да се наслади на дните по родното Черноморие. Очевидно актьорът е решил да послуша феновете си, защото още на следващия ден пусна кадър от Музея на солта в Поморие.

"България, страна пълна със съкровища", гласи посланието му.