Рокаджията Алис Купър не смята да се оттегля от сцената, освен ако не настъпи момент, в който феновете престанат да идват на шоутата му.

"В речника ми не фигурира думата пенсиониране", отсича 72-годишният изпълнител.

Алис Купър от десетилетия се радва на успехи на рок сцената и не показва признаци за забавяне на темпото, концертирайки както със собствената си банда, така и с групата "Холивудските вампири" заедно с актьора Джони Деп и Джо Пери от "Аеросмит", пише БТА, цитирайки Контактмюзик.

Изпълнителят на хита "Poison" отбелязва, че откакто от 2015 г. "забиват" с Деп и Пери, не са имали нито един спор, въпреки че и тримата са "алфа мъжкари".

Снимка: Joker Media

Запитан дали планира в скоро време да "окачи микрофона", Алис Купър казва за радио KZZK:

"Нямам ни най-малко намерение. Думата пенсиониране не фигурира в речника ми".

"Преди доста време споделих, че ако дойда във вашия град и никой не се появи на концерта ми, тогава съм свършен. Това обаче не се е случвало. Кой е очаквал на 72 години да съм в две концертиращи групи. "Холивудските вампири" са ми не по-малко скъпи от собствената ми банда, всички сме приятели. Говорим за Джони Деп, Джо Пери и моя милост - трима алфа мъжкари. Откакто сме заедно, не сме спорили нито веднъж. Всеки казва: "ОК. Добра идея. Нека я изпробваме", допълва Купър.

Снимка: Joker Media