Напротив – конкурентката й тръгнала впоследствие при нейния фризьор от същото студио, където си прави косата попфолк дивата. Тя не бе особено словоохотлива по темата за драматичната раздяла с Божинов, който е баща на детето й, и само уточни, че се е случила по вина и на двамата.

В последната й песен ­ “На кръгъл час”, изобщо не ставало дума за заклетата є врагиня Николета: “Не съм виновна, че тя се вижда в песента”, категорична е Алисия. “Парчето стана тотален хит, защото има модерен бийт и тематика, каквато досега в попфолка не е третирана, някак си различно е”, призна тя. И заяви, че хитът няма нищо общо с Николета и не е адресирана към нея. “Нямам никакви отношения с нея. Нямам вина, че тя се вижда в песента. Не е търсен ефект, просто темата е нова. И понеже стана хит, вече съм сигурна, че не сгреших, а кой по какъв начин се опитва да се закачи, си е негов проблем.

Що се отнася до настоящите є любовни трепети, Алисия коментира откровено: “Ако бях библиотекарка, сигурно щях да спя с професор, а не с футболисти.

Николета и Алисия пак се карат за половинките си
Вижте снимки на Алисия и Николета с настоящите им половинки >>