Актрисата Амбър Хърд съобщи, че е станала майка "по нейни собствени правила" - като самотен родител. Дъщеря ѝ Уна Пейдж Хърд се е родила на 8 април.

Холивудската знаменитост придружи съобщението в Инстаграм със снимка, на която бебето се е сгушило до нея.

Вижте кадъра >>

"Вълнувам се да споделя тази новина с вас. Преди четири години реших, че искам дете, но по моите собствени правила. Сега се радвам колко радикално е за нас жените да мислим за един от най-фундаменталните аспекти на съдбата си по този начин", написа тя. "Надявам се да стигнем до точка, в която ще е нормално да не искаш пръстен, преди да стигнеш до люлка. Част от мен иска да заяви, че личният ми живот не е част от ничий друг. Също така обаче разбирам, че благодарение на естеството на моята работа нещата не стоят по този начин. "

Звездата от "Аквамен" добавя, че би предпочела да не разгласява раждането на дъщеря си, но професията ѝ налага тя да го направи, за да държи нещата под контрол.

"Тя е началото на остатъка от живота ми", пише още бондинката.

Амбър Хърд премина през бурен брак с актьора Джони Деп от 2015 г. до 2017 г., който приключи със сериозни обвинения за домашно насилие, припомня БТА. Миналата година Джони Деп загуби дело за клевета срещу британски вестник, който го нарече "бияч на съпруги".

Деп също съди Хърд за 50 милиона щатски долара във Вирджиния за есе за домашното насилие, което тя публикува във в. "Washingot Post".

Амбър и Джони Деп

Снимка: Getty Images/Guliver Photos