Ана Курникова и Енрике Иглесиас са сред звездните двойки, които са надарени с голямото щастие да имат три деца и с още по-голямото щастие да бъдат родители на близнаци.

Преди дни момиченцето и момчето на Курникова и Инглесиас - Луси и Николас, навършиха три годинки. Това беше повод за бившата руска тенисистка да сподели няколко трогателни и мили кадъра на порасналите си деца с широки усмивки.

Вижте снимките >>

Сладката Луси е облечена в синя рокля, а Николас е с блузка в бяло и синьо и носи бейзболна шапка с обърната назад козирка. Празникът е в задния двор на къщата на семейство Иглесиас, където могат да бъдат видени доста играчки за малчуганите.

Енрике и Ана станаха родители и на малката Мери през януари тази година. От снимките, които Курникова е споделила в социалната мрежа, се вижда, че Мери вече се превръща с красива малка госпожица, която е наследила усмивката на майка си.

Скоро след раждането на Мери Енрике Иглесиас сподели снимки от болницата, показващи радостта на семейството. В свои интервюта преди време певецът е казвал колко много се възхищава на своята половинка Ана Курникова и всичко, което тя прави като майка.

Двамата са заедно от 2002 г. Към днешна дата те са една от най-харесваните двойки в шоубизнеса. Едва ли обаче преди 19 г., когато певецът и тенисистката се запознават на снимките на музикалния клип към песента "Escape", изобщо са предполагали, че привличането им ще прерасне толкова, че някой ден ще създадат семейство заедно. Но точно така се случва - сега те имат три деца. Любопитен факт е, че в началото Иглесиас и Курникова се опитват да скрият от медиите чувствата си един към друг в продължение на 1 година. Официално ги признават на церемонията по връчването на наградите на МТV през 2002 г.