От лятото на миналата 2019 година досега, отношенията на Андреа и Кубрат Пулев преминаха през толкова много завои, че почитателите им съвсем се объркаха, все още чудейки се какъв е статутът на връзката им. През изминалите месеци те бяха партньори, после врагове, а накрая приятели...

След като през юни м.г. двамата сложиха край на 12-годишния си романс, в началото на т.г. те отново се събраха, но не след дълго пак се разделиха. Последваха редица нападки от страна на блондинката, която обвини бившия си в системни изневери, а също така качи снимка на документ за на покупко-продажба апартамент в София, закупен от Пулев и мистериозна жена, за която твърдеше, че е любовницата му. После обаче съвсем неочаквано започна да промотира онлайн магазина с брандирани дрехи, които се предлагат в официалния сайт на Кобрата.

Вижте снимки >>

Днес двамата отново изненадаха потребителите на социалните мрежи, събирайки се за обща фотосесия, рекламираща алкохолна напитка. Кадрите са заснети сред внушителния интериор на дворец "Врана" и са дело на словенския моден фотограф Тибор Голоб, с когото изпълнителката на "Егоист" е близка приятелка. На тях певицата и спортистът са облечени в елегантни вечерни облекла, показвайки близост, която провокира много хора да предположат, че те са решили да дадат пореден шанс на своята любов.

Дали обаче е така, или сплетените им пръсти на изображенията не са нищо повече от демонстрация на железен професионализъм пред обектива - все още не е ясно.

По време на снимачния процес, който бе посетен от Симеон Сакскобургготски, за да приветства екипа и да се запознае с популярните участници в проекта, Андреа смени две визии. За първата облече впечатляваща рокля тип "русалка" от червено кадифе с паднало рамо и огромен буфан ръкав. Вторият ѝ тоалет беше с черен цвят и бе комбиниран с множество перлени огърлици, спускащи се на етажи.

"За хората и моментите, които са създадени да бъдат специални!", са думите, придружаващи един от нейните постове.

"Водката, която сплотява", гласи многозначително второто ѝ послание.

"Вземете се оженете най-накрая! Ту се разделяте, ту се събирате... Това е любов", коментира една от фенките ѝ.

"Всичко е с цел пиар", на мнение е друга.