В попфолк средите външният вид е издигнат на пиедестал и певиците в жанра се стараят максимално да се доближат до съвършенството. Все пак всички знаем, че добрата визия продава... Ето защо между изпълнителките съществува неофициална надпревара не само за това коя от тях ще направи поредната хитова песен, но и коя ще седне на трона на красотата.

Понякога, обаче, в усилията си да изглеждат възможно най-привлекателни, някои от тях допускат сериозни грешки, които не остават незабелязани.

Вижте снимки >>

Половинката на боксьора Кубрат Пулев - Андреа, често се опитва да привлече погледите към себе си с помощта на социалните мрежи. Блондинката обича да публикува в тях свои кадри, с които да провокира вниманието.

С една от последните снимки, която сподели в официалната си Инстаграм страница, тя отново предизвика обратния ефект на търсеното, като последователите ѝ не се въздържаха от негативни коментари.

"Без грим... Без изкуствена коса... Само аз и слънцето на лицето ми", гласи посланието ѝ.

На кадъра, целящ да покаже певицата в естествения ѝ вид, Андреа изглежда неузнаваема. Дори и да не е сложила макияж, то несъмнено е използвала до разкрасителни програми, както посочват коментиращите.

"Ако беше и без фотошоп щеше да е топ. Не ти е нужен фотошопа, Андреа, хубава си такава, каквато си", отбелязва един от потребителите.

На фотоса устните ѝ изглеждат не на място, а филтърът, с който вероятно е изгладила кожата по стесненото си лице, е заличил една част от носа ѝ.

Освен това по скулите ѝ все едно има лек руж, а по устните - червило със светъл цвят, които могат да се добавят чрез не едно приложение за обработка на снимки.

Във Фейсбук страницата ѝ, коментиращите дори са пуснали шеговити мемета, като растящият след лъжа нос на Пинокио, с които искат да ѝ покажат, че не вярват на думите ѝ относно пълната натуралност, която заявява.

Това не е първият път, в който певицата допуска гаф при обработка на свой фотос. Миналата година, по време на почивката си в Анталия, тя „магически“ бе накарала част от пейката, на която се беше снимала, да изчезне. А напоследък е критикувана, че значително се вталява за изображенията.