Анджелина Джоли планира да се премести да живее в Лондон. Актрисата дори вече разглеждала имоти в богаташкия квартал "Ричмънд".

45-годишната звезда живееше в Югозападен Лондон, заедно с бившия си съпруг Брад Пит, докато двамата снимаха филм там през 2011 г.

"Тя вярва, че това е прекрасна околна среда за децата, от културна гледна точка, и от образователна. Тя разглежда имоти в Югозападен Лондон и проверява как ще работи логистиката, веднъж щом карантината приключи. Единият сценарий е такъв - тя да бъде с децата по няколко месеца в Англия, после на тях да им е позволено да се връщат и да се виждат с Брад за по-дълги периоди", споделя източник на "The Sunday Mirror".

Анджелина Джоли и Брад Пит официално се разделиха преди 4 години - през 2016 г. Те имат шест деца - Мадокс (18 г.), Пакс (16 г.), Захара (15 г.), Шайло (14 г.) и близнаците Виван и Нокс (11 г.).

След кошмарния развод, Джоли и Пит постигнаха споразумение за съвместно попечителство над наследниците си. Нещо повече - къщата, която Анджелина и децата обитават в Града на ангелите, е съвсем близо до тази на Пит.