На 23 май Зала 3 на НДК ще се превърне в много повече от концертна зала, тя ще стане арена на автентично парти преживяване в стил 90-те, защото към концерта на Fun Lovin' Criminals се присъединяват и любимите алтернативни герои на България - Анимационерите. Групата с фронтмен Георги Згуров-Гурко, която носи духа на десетилетия революция и индивидуализъм в българската музика, ще открие концерта на любимите братовчеди от Ню Йорк.

Анимационерите са без съмнение една от най-интересните групи на алтернативната музикална сцена у нас. В подкрепа на заявката им за оригинален музикален стил безспорно стоят и всичките сценични изяви и видеоклипове на Анимационерите. В музиката им съвсем органично се смесва електронно звучене с алтърнатив и рок. Групата има три издадени албума: "А" (2000), "Плюс" (2003) и "Анимационерите" (2016). Анимационерите са Николай Бекриев - Заека, Цветан Методиев и Георги Згуров-Гурко.

След тях на сцената се качва основното трио - централен парти елемент на вечерта -Brian Fast Leiser, Frank Benbini и Naim Cortazzi или Fun Lovin" Criminals с нюйоркския си груув и микс от хип-хоп, рокендрол, блус, джаз и латино соул.

Партито ще продължи и след последното парче на кримките от Ню Йорк. Музикалната селекция след концерта е поверена на Краси Москов, познат от ефира на Z-Rock и нощните клубове на София. От колоните ще продължи да звучи още рокендрол, фънк, и джаз за удължено удоволствие на всички посетители, за още танци и коктейли с приятели.

За новини и актуална информация, следете събитието във фейсбук тук.

Краси Москов

Снимка: Fest Team Bulgaria

Първата ценова категория от билети за събитието на Fun Lovin" Criminals е вече изчерпана, в момента в продажба е втората ценова категория от 55 лв, от които са изкупени повече от половината билети, следващата ценова категория ще бъде 66 лв, а до деня на концерта цените - ще достигнат 88 лв. Билети се продават в мрежата на Ticketstation.

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.