Докато Анджелина Джоли се опитваше да се позиционира и в качеството си на режисьор в бизнеса в Холивуд, дългогодишната ѝ съперничка Дженифър Анистън, бивше гадже на Брад Пит, ѝ нанесе съкрушителен удар, открадвайки ѝ роля.

Вижте стила на Дженифър >>

Анистън ядосала много Джоли, след като станало ясно, че получава главната роля в новия проект на Netflix "Първата дама".

"Анджелина бе действително бясна, защото смяташе, че е една от любимките на Netflix след съвместния им проект "Първо те убиха баща ми" (филмът излезе в платформата през 2017-а - б.р.), но сега Джоли, едва ли не, "свири втора цигулка" след Анистън", коментира информиран източник.

Той добавя, че новата роля на Анистън само подчертава, че тя "има по-голямо влияние в Холивуд, когато работата опира до сериозни проекти".

Според информация на портала Radar това за пореден път потвърждава факта, че авторските "филми за страдание" на известната Джоли невинаги съвпадат с интересите на болшинството продуценти и компании, а това означава, че за ролите в блокбастърите ще претендират други актриси, които са доста по-лоялни.

Припомняме, че през лятото папараци заснеха 49-годишната Анистън заедно с Адам Сандлър в Италия по време на снимките на комедията "Тайната на убийствата", производство на Netflix,

Тогава журналистите споделиха, че "Джен, която се явява женската версия на Адам Сандлър" е доста привлекателна за публиката и продуцентите са готови да ѝ платят достатъчно, за да се снима в серия подобни филми.

Така че 43-годишната Джоли ще трябва да се постарае и да докаже пред босовете в Холивуд, че все още е достойна за договори с киностудиа, претендирайки за високи хонорари.

По последни данни Анистън печели около 200 млн. долара на година.