"Мис България" 2009 Антония Петрова и съпругът й - бизнесменът Ивайло Батинков, дадоха първото си интервю като семейство пред Love style и показаха ексклузивни снимки от тайната си гръцка сватба в Порто Елеа, която се състоя на 17 юни.

Вижте снимки на Антония и Ивайло >>

Двамата се срещат за първи път на 17 март и решават да отпразнуват тримесечното си запознанство със сватба.

"39 години съм търсил жена като Антония и когато я намерих, реших да не губя време", категоричен е Ивайло.

Запознават се по много забавен начин. Той отива в заведение, където тя много обича да ходи. И двамата ималт резервация. Тя със свои приятелки, а той със свои приятели.

"Да, но ни бяха дублирали местата. Заради това цяла вечер стояхме един до друг и се заговорихме. Живеем заедно от втория ден. Щяхме да го направим още в първия, но на него му се наложи да замине на планирана командировка, която не можа да отложи. Интересното е, че още тогава и двамата заговорихме за сватба. Наистина любовта ни беше от пръв поглед и веднага усетихме пеперудите в стомаха", разкрива Антония.

А Ивайло признава, че когато тя излязла за малко, той споделил на своите приятели: "На тази жена искам да й предложа брак веднага! В първия ни разговор си казахме много съкровени неща, които винаги съм искал да чуя от една жена".

Влюбените няма да се венчаят в църква, но ще имат още едно тържество след около месец в София. То ще е на басейн и на него ще поканят приятели, които не успяха да отидат в Гърция, както и бизнес партньори. Ще си направят още един ритуал, който и двамата с Иво харесват, но пазят в тайна.

Те вече мечтаят и за бебе:

"Работим за това, като всяко младо семейство искаме да имаме деца. Дай боже да ни се случи в най-скоро време", признава Ивайло. И за двамата това ще е първи наследник.