Почти година, след като сложиха народни носии за прощъпулника на сина си Благовест, който се състоя в Банско, Антония Петрова и мъжът ѝ Ивайло Батинков отново облякоха традиционно българско облекло, този път за различен, но не по-малко хубав повод.

Съпрузите кумуваха по стар български обичай на сватбата на свои близки, казали си заветното "да", вричайки се официално в любов един на друг, в село Горно Драглище, намиращо се в община Разлог. Интересен факт е, че то е съвсем близо до мястото, на което семейство Батинкови организираха вече споменатия ритуал за прохождането на своя наследник.

Вижте снимки >>

Преди ден носителката на титлата за най-красива българка през 2009 година сподели в личната си Инстаграм страница редица снимки от събитието. На тях тя позира пред фотографския обектив както до своята половинка, така и с младоженците, реши ли се на тази важна стъпка, спазвайки родните обичаи.

Снимка: Официален профил в Instagram

Съвсем наскоро блондинката изпрати лятото в съседна Гърция, където се отдаде на плаване с ветроходна яхта по водите на Егейско море заедно с двамата най-значими мъже в живота си. Ваканцията им започна от живописния Тасос, а обиколката им с плавателния съд постепенно ги отведе и до още два острова - Лимнос и Самотраки.

Това бе втората подобна почивка в рамките на два месеца, която тримата предприеха. В началото на август, въпреки огромните опашки от автомобили, които в продължение на седмици се виеха пред границата с южната ни съседка, те решиха да плават из живописния архипелаг Сподарите.

Снимка: Официален профил в Instagram

По онова време пътешествието им започна от град Волос, разположен в Пагасетийския залив, а маршрутът им постепенно премина през всички интересни точки в континенталната част на юг.