Антония Петрова-Батинкова коментира скандала, който разтресе Кубрат Пулев след победата му над Богдан Дину, след като боксьорът си позволи да целуне спортната журналистка Джени Суши, докато му взимаше интервю след триумфа на Пулев на ринга.

Вижте първата фотосесия на сина на Антония >>

"Нашето право е много различно от американското", коментира юристката пред сайта tribune.bg. "В този случай целувката е и документирана, наистина репортерката може да претендира. В България, ако беше, това никога нямаше да се случи."

"В Америка за сексуален тормоз може да съдиш всеки, а пък ако имаш и документално доказателство, черно на бяло, в случая както е запис, наистина е възможно това да се случи и съответно тази дама да се облагодетелства. Това е едното. Другото е да не забравяме, че това се случва в Калифорния, където всеки иска да бъде известен и е готов на всичко да бъде известен!", допълва Антония.

Според нея Джени Суши съвсем не е разстроена от целувката на Пулев и дори му благодарила. Тя смята, че адвокатите на журналистката са я посъветвали "рязко да се разстрои".

"Доколкото разбирам от медиите, не от клюки, тя е била на афтър партито. След като е толкова дълбоко разстроена и унизена, защо е била на купона след случката?", пита тя.

Антония разкритикува Пулев, тъй като е известно, че той е обвързан с фолк певицата Андреа, а поведението му в случая е унизително за половинката му.

"В никакъв случай не оправдавам Кубрат, защото той е обвързан мъж и по този начин не пази достойнството на Андреа, ако те са заедно. Аз нямам представа какъв им е статутът, дали са заедно или не. Според мен сега в най-неизгодна позиция от цялата ситуация е Андреа. На нейно място бих се почувствала унизена", коментира още Батинкова.