"Три дни яли, пили и се веселили..." - по традиция точно по този начин завършват всички добре познати ни приказки, след като смелият принц успее да преодолее множеството опасни и трудни изпитания и спаси красивата принцеса, прекарала дълго време в плен. Да, в разказите за лека нощ тържествата, дошли след победата на доброто срещу злото, винаги продължат точно толкова. Оказва се обаче, че е съвсем възможно реалният живот също да се доближи до подобен сюжет, а доказателство за това е наскоро отминалият рожден ден на Антония Петрова.

Очевидно не само принцесите, но и носителките на титли за красота могат да се похвалят с дълги и пищни тържества в тяхна чест. На 13 май т.г. най-красивата българка за 2009 г. навърши 37 години и навярно дълго време ще помни своя личен празник, които отпразнува не на едно, а на цели три места - в София, Бургас и Дубай. И макар че наздравиците, вдигнати за хубавия повод, вече са приключили, едва сега блондинката реши да сподели в своя Инстаграм профил редица снимки и кратки видео клипове от него, с които разкри на почитателите си как е преминал той.

Вижте снимки >>

Освен пътуването до Обединените арабски емирства, сред подаръците и изненадите, които е получила, са плуване с делфини, урок по изработка на дамски чанти, цветя и парти-изненада в един от ресторантите "Nobu", собственик на чиято верига е световноизвестният готвач Гордън Рамзи. Разбира се, верни спътници в нейното екзотично пътешествие до Близкия Изток са съпругът ѝ Ивайло Батинков и синът им Благовест, на които моделът благодари в публикациите си.

Разбира се, Антония е заснела всички специални мигове от своята ваканция, а изображенията от тях е публикувала в социалната мрежа, създавайки истинска визуална история, която нейните последователи могат да проследят в хронологичен ред. Въпреки че е предпочела да запази тайна комплексът, в който е отседнало семейството ѝ, спиращата дъха гледка от стаята ѝ в хотела, качена от нея във виртуалното пространство, разкриваща част от сградата и градините пред нея, издава, че тримата са се настанили в невероятния 5-звезден "Atlantis The Palm".

Той е разположен на лазурния бряг на остров Плам Джумейра и разполага със собствена плажна ивица, както и невероятен изглед към Арабския залив. Освен това предлага на гостите си подводен аквариум и достъп до аква парк "Aquaventure", където най-вероятно Петрова е плувала с делфините.

"Рожденият ми ден в Дубай, Бургас и София! Искам да благодаря на семейството си - съпругът ми Ивайло и синът ми Благовест, както и на всички приятели и колеги за невероятните изненади и прекрасно организираният рожден ден, при това на няколко места, за многобройните подаръци, цветя, за уникалните и незабравими мигове и за 3-те торти изненада!

 

Плуването с делфини бе един от подаръците ми и вълшебен спомен! А също така урок от майстор "как се правят ръчно чантите "Louis Vuitton" и, разбира се, няколко от тях... А също така и парти-изненадите в заведенията "Nobu" в Дубай - ресторантът на Гордан Рамзи, "Bread street" в Дубай и "Нептун" в Бургас. Карате ме да се чувствам изключително обгрижена, оценена и обичана, не само в няколкото дни празненства, а и през останалото време от годината! Желая на всички, които ме поздравиха и бяха част от празника ми на всички точки по света- здраве, щастие и благоденствие!", написа тя към своите постове.