Австралиецът Саймън Доранте-Дей твърди, че британският принц Чарлз и съпругата му, херцогинята на Корнуол Камила, са неговите истински родители, както и че принцеса Даяна навремето е знаела за съществуването му.

Вижте как Камила и Джуди Денч хапват сладолед >>

52-годишният мъж казва, че е плод на аферата между престолонаследника и неговата възлюбена. Саймън Доранте-Дей смята, че е бил заченат, когато Камила е била на 18 години, а Чарлз - на 17.

Австралиецът за първи път излезе с това твърдение през 2016 г. Сега, в интервю за списание "New Idеa", той заяви, че разполага с нови доказателства за произхода си, в това число със своя фотография като тийнейджър.

Саймън Доранте-Дей, баща на девет деца, е роден на 5 април 1966 г. близо до Портсмут, пишат от БТА. Осиновен е на 18-месечна възраст от Карън и Дейвид Дей.

Снимка: Instagram

"Бях много близък с баба ми. Тя неведнъж ми е казвала, че съм дете на Чарлз и Камила. Не само го намекваше, а го заявяваше направо", казва Саймън Доранте-Дей за списанието.

Австралиецът, който живее в Куинсланд, вярва, че самоличността му е щяла да бъде разкрита преди 22 години, ако не е била трагичната смърт на принцеса Даяна. Лейди Ди загина в автомобилна катастрофа на 31 август 1997 г.

"По това време битуваха всевъзможни слухове около кралското семейство и моето съществуването беше един от тях. Мисля, че Даяна беше стигнала до онзи момент, когато търси отговори за живота си, за проявената към нея несправедливост, и беше готова да ги разкрие публично", казва Саймън Доранте-Дей.

Относно своя споделена във Фейсбук снимка като тийнейджър австралиецът казва:

"Някои коментират, че костната структура на лицето ми е същата като на Нейно Величество. Не липсва и прическа в стил Камила".

Един от коментарите гласи:

"Уилям прилича малко на теб на тази възраст".

Съпругата на Саймън Доранте-Дей, Елвиана, също вярва във връзката му с кралското семейство.

От "Дейли експрес" отбелязват, че са получили отказ на молбата за коментар, отправена към официалната резиденция на принц Чарлз, Кларънс хаус.