Легендарната българска рок банда - "Б.T.Р.", ще представи специален предпремиерен концерт в София - на 26 юли в парка на "Военна академия". Началото ще бъде в 20:30 часа, а билетите за него вече се продават с пълна сила, като цените им са от 25 до 40 лева, според мястото. В шоуто  музикантите за първи път ще представят пред публика някои от чисто новите си парчета, които ще бъдат част от предстоящия им албум. Разбира се, в сет-листа на събитието ще бъдат включени и най-големите хитове на бандата през годините, а специален, емоционален акцент в него ще представлява и акустечен сет с най-любимите на феновете парчета.

На 26 юли в парка на "Военна академия" ще има и гост-вокалисти, издават от "Б.Т.Р.", а имената им ще бъдат обявени допълнително.

Билетите за концерта са в продажба ексклузивно в мрежата на Ticketportal.bg и могат да се закупят още от Билетен център НДК, билетна каса на зала "Арена Армеец", бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, Office1Superstore, касата на Летен театър Варна и ДКС.

При провеждане на събитието ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.

Снимка: PR