Българката Теодора Томанова, която от 7 години живее със семейството си в Обединеното кралство, изпраща специална ръчно изработена от нея картичка до херцозите на Съсекс по случай раждането на първородния им син Арчи. Принц Хари и Меган удостоили Теди с писмен отговор.

Вижте картичката >>

Пред Dir.bg Томанова разказа, че идеята се родила в деня на обявяването, че херцозите си имат наследник.

"Всички бяхме много щастливи от новината и се сетих как ще се чуя с майка ми и тя за четвърти път ще ме попита: "А ти изпрати ли от твоите красоти да поздравиш Кралското семейство за тяхното бебче?". Този разговор е всеки път, когато се роди бебе в Кралството. И така седнах и започнах да творя. Четвъртата картичка ми хареса най-много и реших нея да изпратя. Не се надявах на нещо повече от имейл, с който да ми благодарят. Пуснах я на 15 май 2019 г., след седмица започнах да си следя редовно имейла за така чакания отговор", разказва Теди.

Тя изработва картички и други ръчно направени с много любов аксесоари от 2015 г.

"За моя най- голяма радост на 06 юли 2019 г. получих картичка, в която ми благодарят за вниманието и топлите думи към тях и сина им Арчи. Изключително съм горда и щастлива за оказаното внимание от херцога и херцогинята на Съсекс", допълва Теди.

Още в деня, в който пристига писмото от кралските особи, Томанова споделя с приятелите и почитателите си във Фейсбук своя възторг от неочаквания отговор: