Ника Парис, или Никол Паласчева, шестнадесетгодишната певица с безпогрешен стил и неповторимо излъчване, която подписа договор със "Sony Music Italy" след края на участието си в италианската версиоя на музикалното предаване "X Factor", където предизвика истински фурор, представя новия си сингъл "Amnésie".

Хитовото парче, колаборация с рапъра Vegas Jones, чийто албум La bella musica получи златен сертификат през 2021 г., е продуцирано от трима от най-нашумелите италиански диджеи - ROOM9.

"Amnésie" разказва за една завършена любовна история, която ни оставя разочаровани, без да можем да се вкопчим в щастливите спомени, тъй като има прекалено много за изясняване. Това е песен, която слушаме на един дъх, където римите на Vegas Jones се преплитат с елегантния, магнетичен глас на изпълнителката, която пее на поетичен френски.

Още от мига, в който се появи на миналогодишните кастинги на италианския "X Factor", се превърна в истинска сензация, която омагьоса с таланта си не само журито на предаването, но и неговите зрители. И макар да е едва на 16-годишна възраст, Никол Паласчева, по-позната с псевдонима си Ника Парис, постигна онова, за което мнозина могат само да мечтаят - накара светът да я забележи, но и да я обикне.

Снимка: Дилян Марков

Всяко едно изпълнение на българката във формата стана абсолютен хит във виртуалното пространство, привлякъл вниманието на милиони потребители, които се изказаха точно толкова ласкаво за вокалните ѝ възможности, колкото и утвърдените музиканти, влезли в образа на ментори в шоуто. Пресата в Италия я определи за истинско явление, а певецът Мика ѝ предрече бляскаво бъдеще, вещаейки ѝ шеметна кариера, като тези на утвърдилите се вече звезди Дуа Липа и Рита Ора, а това само по себе си е огромно признание.

Въпреки че Никол отпадна от надпреварата за първото място, тя излезе от шоуто като победител, който спечели възможно най-голямата награда - любовта на публиката. За това свидетелства и факта, че бе изпратена с обожание от присъстващите в зрители в залата, чиито бурни аплодисменти продължиха дълго. Освен това публикациите за нея в социалните мрежи на риалитито събраха най-много коментари и харесвания.