22-годишната Елизабет Кайн вече не е непознато лице нито у нас, нито на световните модни подиуми, защото по-рано през тази година нейните впечатляващи и футуристични облекла завладяха Седмицата на модата в Лондон, като направиха сериозно впечатление на множество от популярните личности в Англия.

Трудът на талантливата българка беше високо оценен и от модната библия "Vogue", която публикува на страниците си впечатляващо нейно палто, отнело на дизайнерката около 3 месеца, за да го направи.

Днес Лиза, както я наричат приятелите ѝ, отново отбеляза две сериозни победи, два завидни успеха...

Вижте снимки >>

Преди броени часове излезе новата песен "To Be Loved" на норвежката певица - Aurora, която често е сравнявана с Лана дел Рей и Бьорк. Във видеото, гледано вече от над 20 хил. души в YouTube, колоритната визия на изпълнителката се допълва от марката "Liza Kain", чиято креативност изпълва екрана.

Пред Life.dir.bg Елизабет сподели, че е много развълнувана да види дрехите си в последния проект на Aurora, която е сред любимите ѝ изпълнителки.

"Всъщност това са 3 отделни тоалета - 2 рокли и един топ, които са комбинирани ведно за снимките. Знаех, че са взети от шоурума в Лондон още преди 6 месеца, когато с мен се свързаха стилистите на Aurora, но вече мислех, че са се отказали, защото мина много време оттогава. Когато видях, че видеото най-после е излязло, бях изключително щастлива и горда", коментира тя.

Дизайнерката обясни, че специфичното и в трите части на тоалета е текстилът, който носи сантиментална стойност за нея, понеже го е разработвала през цялата последна година в модния колеж, който е завършила в Лондон. Интересен факт е още, че в същото учебно заведение е учил и гуруто на дамските обувки - Джими Чу.

Елизабет Кайн

Снимка: Стелиян Стоименов за Life.dir.bg

Но постиженията на Лиза не свършват тук, защото тази вечер се очаква и премиерата на новия сингъл на певеца Jamie Hannah - протеже на легендарния Бой Джордж, за чието видео тя е изработила специално облекло.

На фона на всички хубави новини около нея, Елизабет се радва и на голям интерес към новата си колекция, която вече е факт. И въпреки че официалното ѝ представяне предстои и ще бъде след дни на модно шоу в Благоевград, феновете ѝ отсега си поръчват нейните тоалети през социалните мрежи. Дрехите съвсем скоро ще бъдат показани и в Лондон, където също се очакват с не по-малко трепет.

Лиза също загатна, че съвсем скоро може да открие собствен шоурум в София, но отказа да издаде повече подробности.

"Liza Kain" колекция 2019

Снимка: Личен архив