Моделът Ивел Йорданов, познат у нас като първи подгласник в конкурса "Мистър София" от 2015 година, който към момента работи в търговията с петрол в Женева, се върна, макар и за малко, в индустрията на стила по време на тазгодишната Седмица на модата в Милано. Този път обаче той не бе участник в някое от множеството бляскави дефилета на петдневното събитие, което вече приключи, а техен зрител.

Вижте снимки >>

Двайсет и осем годишният българин присъства на ревю на Джорджо Армани, където зае мястото си на първия ред пред подуима по покана на жена, близка до семейството на дизайнера. В края на проявата домакинът се снима по отделно с всеки един от специалните си гости. Така двамата застанаха очи в очи, като за срещата им Ивел разказа, че е останал очарован от моделиера. Търновецът разкри още, че в краткия си разговор с италианския милиардер е успял да го е поздрави за фантастичната колекция от дрехи, която преди това е представил. 

Не по-малко вълнуваща е било запознанството на болярина със световния топмодел Ирина Шейх, особено след като в миналото той рекламираше марката бельо на бившия ѝ партньор Кристиано Роналдо. С нея са се срещнали в Хотел "Armani", разположен в сърцето на ломбардксата столица, където са разговаряли, докато хапвали.

Ивел и Джорджо Армани

Снимка: Официален профил в Instagram

я наистина е толкова привлекателна жена, че е трудно да отлепиш поглед от нея. В края на обяда си направихме обща снимка", разказа Ивел от мястото на събитието, допълвайки, че рускинята е точно толкова лъчезарна и усмихната, колкото и красива.

Сред останалите покани за дефилета на Йорданов е златния пропуск за галата на "Dolce & Gabanna", които също събират каймака на световния шоубизнес. Само че понеже му се наложило да промени програмата си, той взел интерестно и забавно решение.

"В крайна сметка дадох поканата си на непознато момче от улицата, което много се зарадва", споделя Йорданов.