Американският супермодел от палестински произход Белла Хадид, която по-рано беше обявена за най-красивата жена на света, пусна разголена своя снимка с призив да си стоим вкъщи, съобщава сайтът Яху нюз.

23-годишната красавица качи кадъра на своя акаунт в Инстаграм. На нея Бела е изобразена гола до кръста, като гръдта ѝ е прикрита със сандвич бурито в станиол. Носи бежови панталони, черни маратонки и бейзболна шапка.

Вижте кадъра >>

"Аз и моето бурито ви призоваваме да си останете вкъщи. Не само заради вас, а и заради всички хора, които обичате. Трябва всички да се обединим, за да спрем този вирус. За жалост мнозина от нас не осъзнават сериозността на ситуацията. Моля ви, не бъдете егоистични. Медитирайте. Посветете повече време на кучето, котката или златната рибка. Те безумно ще се зарадват на вашето внимание 24 часа в денонощието!", пише в придружаващия текст Бела Хадид.

Посланието на модела явно се е харесало на нейните фенове и приятели, предава БТА. Публикацията ѝ набра над 1 милион харесвания и над 4 хиляди коментара.