Дженифър Лопес и Бен Афлек не си губят времето в игрички на гаджета и минават в следващ етап на връзката си- те си купиха дом, в който да свият гнездо. След месеци на търсене на идеалната къща за тяхното многодетно семейство, изглежда, че най-накрая са го открили. Влюбените гълъбчета са се спрели на имение на стойност 50 милиона долара в Бел-Еър, Лос Анджелис, близо 20 000 кв метра, според TMZ.

Имотът за първи път беше обявен за продажба през февруари за сериозните $65 милиона. Имението разполага с 10 спални и 17 бани, намира се в уединено място, заобиколено от дървета, има няколко басейна, домашно кино, фитнес зала, четири винарски изби, кухни. Предишният собственик на имението е Тод Лемкин, милиардер от Тексас.

За момента Лопес има разкошно имение в Бел Еъл, което тя купи за 28 милиона долара от актрисата Села Уорд преди няколко години. Афлек, от своя страна, се задоволява с имение за 19 милиона долара в "Палисейдс Ривиера" край Тихия океан. Но се предполага, че за двойката това е ново начало и затова искат да имат обща къща. Вероятно ще продадат продадат настоящите си домове в Ел Ей.

Афлек все още притежава стилно имение в Джорджия, докато Лопес има апартамент на стойност 20 милиона долара в Ню Йорк и имение в Хамптънс. Тя също има сравнително скромен дом в квартал "Encino" на Ел Ей, придобит преди няколко години.