Наскоро отново се заговори, че Биляна Дол и Валери Божинов са се разделили... за втори път. През лятото на миналата година сръбкинята обяви чрез своя Инстаграм акаунт, че с футболиста вече не са заедно. Тогава за причина тя посочи неговия "нагон" и инстинкта му да го задоволява, които са я наранили.

Вижте снимки >>

2 месеца по-късно, обаче, те бяха засечени заедно в ресторанта на хотел "Лева" в град Враца, а през октомври брюнетката официално потвърди пред български таблоид, че двамата са се събрали. Тогава, за да подплати думите си, тя пусна в социалната мрежа тяхна обща снимка от белградско заведение.

Но сега явно романсът им отново е стигнал до задънена улица, понеже докато Божинов се готви с отбора на Септември в Турция, търсейки отбор, Биляна качва снимки от екзотични дестинации с многозначни послания.

"Няма значение кой те наранява или те поваля на земята. Това, което е важно, е кой те кара да се усмихнеш отново", пише тя към свое селфи, заснето в автомобила ѝ.

"Времето ни показва по прекрасен начин кое наистина си заслужава", гласи надписа към друг кадър, на който тя позира изправена в сафари джип по изрязан бял бански в две части, на фона на естествен басейн.

Поредно своеобразно потвърждение за повторния край на взаимоотношенията им е, че в момента Дол се намира в Дубай с... Николета Лозанова. Преди два дни тя качи под формата история в своя Инстаграм профил изображение от летище "Никола Тесла", намиращо се в сръбската столица. Изчаквайки да стане време за полета ѝ към Арабските емирства, Биляна се засне до двама мъже-азиатци, които за разлика от нея, носят маски на лицата си. Очевидно всеобщото притеснение от епидемията на коронависура не притеснява брюнетката.

Часове по-късно тя качи в интернет пространството първите фотографии от Дубай, на които се припича под слънчевите лъчи по червен топ с дълбоко деколте. Интересен факт е, че в града е и Николета Лозанова, която след ден ще стартира своя линия козметика именно от там.

Двете прекараха известно време заедно в един от най-популярните нощни клубове "White Dubai", откъдето споделиха кратки видео клипове.