Американската певица Били Айлиш е била силно религиозна като малко дете, съобщи британският в."Индипендънт", цитиран от БТА.

Вижте снимки на звездата >>

Разкритието направи самата Айлиш в подкаста си в Епъл Мюзик.

"Когато бях малка, съвсем малко дете, бях изключително религиозна без причина", каза тийн сензацията, която е на 18 години. "Семейството ми никога не е било религиозно. Не познавах и никой силно религиозен".

Това продължило с години, преди в един момент внезапно да изчезне, добавя певицата и посочва, че се превърнала в "почти анти-религиозна". След това тя започнала да цени всички религии и с радост и любопитство научавала за вярванията на други хора. Тя изрази съчувствие и съжаление към хората, които са "със затворени умове", каквато била самата тя, преди да започне да проявява интерес към различни религии.

Баща ѝ Патрик О' Конъл също се включва в подкаста и потвърждава, че като родители не са водили дъщеря си на църква и не са говорили много за религии. Въпреки това дъщеря им била много целенасочена в мислите си и те не са противопоставяли, а намирали това за чудесно.

Айлиш допълни, че сега е в "много неутрална позиция" и е "отворена за всякакви вярвания".

"Харесва ми мисълта, че има Бог, защо не? Как бих могла да знам? Никой не знае".