Били Айлиш каза, че е започнала да гледа порнография, когато е била само на 11 години и че това е "увредило" мозъка й. Това певицата сподели покрай промотирането на песента й "Male Fantasy" - парче от втория й албум, "Happier Than Ever", в което тя пее за гледането на филми за възрастни, за да се "разсейва".

Тийн идолът изпълни песента, която беше пусната като сингъл по-рано този месец, по време на участието си в шоуто "Saturday Night Live" с Хауърд Стърн, съобщава "Hollywood Life".

Според изданието Били, признала че се чувства "опустошена" от гледането на неподходящи филми в ранна възраст и че това е формирало мислите й за секса по негативен начин, нещо с което се опитва да се справи. 

"Не разбирах защо това е лошо - мислех, че така хората се учат как да правят секс", каза Айлиш и добави, че майка й е била "ужасена", когато й е признала.

Обсъждайки първите си няколко пъти, когато правила секс, певицата сподели още: "Не казвах "не" на неща, които не са добри, мислех, че това трябва да ме привлича".

Последният й албум беше издаден през юли и оглави класациите в много страни, включително във Великобритания.

Първият й албум - "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?", също достигна върха на класациите през 2019 г.