След пробива си на музикалната сцена тийн сензацията Били Айлиш прави първи стъпки на пазара на парфюми, съобщи сайтът на сп. "People", цитиран от БТА.

19-годишната изпълнителка на хита "Happier Than Ever" оповести в социалните мрежи, че пуска дебютен парфюм, наречен "Eilish".

"Много се вълнувам, че най-после мога да споделя с вас уханието "Eilish". Преследвам го от години. Това е най-любимият ми аромат в света. Откакто се помня, ароматът винаги е бил съществена част от живота. Мечтаех да създам това ухание и да реализирам идеите си. Това е едно от най-вълнуващите неща, които някога съм правила. Нямам търпение парфюмът съвсем скоро да стане ваш",

каза певицата. Ароматът на новата й творба тя описва като "ментално секси" и е комбинация от ванилия, кехлибар, мускус, какао, роза и дърво. Ще бъде в продажба на сайта й от ноември на цена от 68 долара. 

Златната хромирана бутилка е вдъхновена от любимите й части от човешкото тяло, по-специално от красотата на гърдите, шията и ключицата. Според нея независимо от пола, тези части са най-красиви.