От седмици се носят слухове, че Валери Божинов и сръбската красавица Биляна Дол вече не са заедно. Доскоро твърдението граничеше със спекулация, но вече е официално потвърдено от красавицата.

Вижте снимки >>

В личната си Инстаграм страница тя сподели обща снимка с футболиста, като написа послание, с което сложи край на загадката около взаимоотношенията им.

"Валери и аз вече не сме заедно.
За съжаление, нашето общо пътуване, което за мнозина изглеждаше като сън, завърши. Направих всичко по силите си да бъда възможно най-добрият спътник - помогнах му да съживи кариерата си, да стане по-добър родител, да подобри отношенията с майка си и бившата си съпруга, както и той самият да бъде щастлив... Бях с него в паданията и поп пътя обратно към върха... и в Китай бях с него... Но очевидно това не беше достатъчно и нагоните му се оказаха по-силни... Не става въпрос, че съм спряла да го обичам, но неговият инстинкт и необходимостта да го задоволи ме нарани като жена. Пожелавам му щастие в живота, но вече няма да намери друга жена като Биляна Дол, която да го обича и подкрепя безусловно. КРАЙ!"

За последно двамата бяха забелязани заедно в началото на месец юни, когато отидоха на почивка в Дубай заедно с Николета Лозанова и дъщерята на Божинов и Ни Ло - Никол. По онова време изглеждаше, че всички си прекарват добре в Обединените арабски емирства. Малко по-късно, обаче, общите им снимки в профилите им изчезнаха... Изтриването на кадрите загатна, че двамата вероятно са решили да прекъснат общия си път. Тогава близки до спортиста твърдяха, че той е решил да прекрати връзката им, защото хубавицата била... стара за него.

Макар по нищо да не личи, Биляна е около 10 години по-голяма от футболиста, почти на 44 г. - факт, който преди две години тя смело призна пред изданието "Le Marin". По продължителност връзката им конкурираше тази с Алисия и Николета.