Тази година, в разгара на летния сезон, сръбкинята Биляна Дол прекрати връзката си с Валери Божинов. Тогава тя обясни решението си с публикация в своята лична Интаграм страница, пишейки, че "мъжките му нагони" са причината да сложи край на взаимоотношенията им.

Вижте снимки >>

Четири месеца по-късно обаче, в средата на месец октомври, се разбра, че след искреното разкаяние от страна на нашия спортист, брюнетката му е дала втори шанс.

Доказателство за това бяха думите на Дол, която кратко, но ясно, потвърди пред български таблоид, че са се събрали наново. Допълвайки коментара си, тя публикува като история в сайта за фотосподеляне снимка, на която двамата позират в белградски ресторант.

Оттогава обаче те държат случващото се между тях далеч от медийното пространство и социалните мрежи, решени да "изиграят картите си" правилно.

Изглежда, че вторият дубъл на романса им върви повече от добре, а за това свидетелства новият бизнес на модела. Вдъхновена от чувствата си към футболиста, Биляна е решила да създаде своя собствена марка дрехи с името "aus Liebe", което в превод означава "От любов".

"Любовта е най-великата движеща сила. Тя събужда у нас ентусиазъм, вдъхва енергия и смисъл на живота, кара ни да изпитваме желанието да творим и създаваме... Провокирана от нея, създадох "aus Liebe", бранд, който искам първо да представя на своите приятели и последователи", гласи посланието ѝ в Инстаграм, придружено от изображение, разкриващо логото на модната ѝ къща.

Преди броени часове тя публикува и снимки с първата рокля от предстоящата ѝ колекция, а моделът, който я представя... разбира се, е самата тя. По бледолилавият къс тоалет блестят множество пайети. Кройката на дрехата с яка тип "поло" върви по тялото на Биляна и завършва асиметрично. Дългите ръкави са декоративно набрани над лактите, а надолу продължават с черна дантела на флорални мотиви, която се "подава" и от късата странична част на полата. За да завърши външния си вид, тя е избрала черни велурени боти на висок ток.

Почитателите ѝ изразиха възхищението си към работата на новата дизайнерка с редица комплименти под формата на коментари.