Кресида Бонас - бившата изгора на британския принц Хари, се е омъжила за негов съименник, съобщават редица медии, сред които в. "Daily Mail" и в. "Daily Telegraph".

Според публикациите 31-годишната Бонас се е омъжила през уикенда за 34-годишния строителен предприемач Хари Уентуърт-Стенли на частна церемония, провела се в Каудрей парк в Мидхърст, Западен Съсекс - месеци след като двойката отложи сватбата си заради коронавирусната пандемия.

За бракосъчетанието на Кресида и избраника ѝ е съобщил в Инстаграм нейният брат Джейкъби. Той е публикувал снимка на младоженците, които "поемат към прекрасното си съвместно бъдеще".

Вижте кадъра >>

Мястото на сватбата, Каудрей парк, включва ферма, игрище за голф, както и за поло, на което принцовете Уилям и Хари са демонстрирали уменията си, ваканционни вили.

Кресида Бонас, която имаше връзка с принц Хари от 2011 до 2014 г., преди е казвала, че не планира голяма традиционна сватба.

Embed from Getty Images

"С Хари не сме традиционалисти, въпреки че той ми предложи по традиционния начин", сподели актрисата и модел.

Бонас беше сред гостите на сватбата на своя бивш възлюбен принц Хари и американската актриса Меган Маркъл през 2018 г., припомня БТА.