Малко наистина са жените, които са в състояние да засенчат красотата на място като Кан със своята, карайки човек да откъсне поглед от впечатляващите пейзажи на Френска Ривиера, насочвайки го към тях, но все пак ги има. А една от тези дами без съмнение е прелестната Наталия Баруич, в плен на чието притегателно обаяние в миналото са попадали редица мъже, сред които певецът Малума и футболистът Неймар.

И макар вече да не са обвързани по никакъв начин с нея, със сигурност двете легенди, изявяващи се в коренно различни сфери, биха потвърдили, че 30-годишната манекенка, в чиито вени тече кубинска и хърватска кръв, определено е от онези представителки на нежния пол, които са способни лесно да приковат вниманието на мъжете, причинявайки истински пожар в сърцата им, стига да поискат.

Вижте снимки >>

Доказателство за това могат да послужат последните снимки в профила на съблазнителната брюнетка в интернет, която освен да дефилира уверено по модния подиум, може да бъде забелязана да диджейства зад пулта и то със същата решителност. Сам по себе си акаунтът ѝ в социалната мрежа представлява своеобразна хроника на изкушението, в която един след друг се редят все по-прелъстителни кадри, покачващи телесната температура на зрителя, взиращ се в тях.

Привлекателната бивша професионална балерина отдавна е разбрала, че едно от най-силните оръжия в арсенала ѝ е нейният сексапил, затова изобщо не се страхува да си служи с него, увеличавайки главоломно бройката на своите почитатели, които към момента наброяват почти четири милиона души само в Инстаграм.

Точно до него е прибягнала и в последния си пост в платформата, на който позира пред камерата стоейки на терасата в наетата от нея стая в луксозния 5-звезден хотел "Barrière Le Majestic", разположен на легендарния булевард "Крозает", само на две минути пеш от плажната ивица, привличаща хора от близо и далеч на Лазурния бряг. На изображенията Наталия е облечена в разпалващ въображението розов корсет със златиста дантела на флорални мотиви, разкриващ пищните форми на тялото ѝ, който би пречупил волята дори и на най-хладнокръвните господа, славещи се уж със завидно самообладание.

На подобно мнение са и нейните последователи в платформата, чиито пръсти вероятно ги болят от безбройните комплименти, които отправиха на Баруич под формата на коментари, редящи се под публикацията, получила над 157 хиляди харесвания, чието придружаващо я послание гласи: "Животът е прекрасен", свидетелстващо за това, че хубавицата явно е стигнала до заключението, че няма нужда от мъж до себе си, за да се наслаждава на дните. "Възхитителна", "Красива и чувствена", "Невероятна" и "Великолепна" са само една малка част от ласкавите им думи, възхваляващи външния ѝ вид. Измежду всички коментари се открои този на нейна приятелка, която пише: "Поведението ѝ може и да е на хищник, но сърцето ѝ е от чисто злато."