Бившият приятел на покойния Джордж Майкъл Фади Фауаз е станал бездомник, след като е напуснал бюджетния хотел, в който живееше, след като бе изгонен от дома на певеца.

Вижте снимки на Джордж и Фади >>

Безработният Фади, който е напуснал лондонския хотел в понеделник, сега спи на открито в Ковънт Гардън. 46-годишният бивш фризьор на знаменитости се нанесе в хотела, след като изпочупи прозорците на имението на Джордж Майкъл в Риджънтс Парк миналия месец.

Във Фейсбук той е публикувал статус, в който обяснява на приятелите си, че е станал бездомник.

"Джордж Майкъл го няма и 3 години по-късно адвокатите му все още не са направи нищо, така че в последните няколко дни спах на улицата в Ковънт Гардън, вместо да съм в дома си", пише той.

Фади бе арестуван по подозрение за нанасяне на значителни щети в имота на Джордж Майкъл. Фауаз обитаваше имението след смъртта на Джордж Майкъл навръх Коледа през 2016 г.

Според източници на The Sun след като се е преместил в хотела, Фауаз илизал само за цигара с наведена глава или когато трябвало да бъде почистена стаята. Репортер на вестника е разговарял с него, но той отрекъл да е Фади Фауаз и е казал, че това, което се е случило с Джордж Майкъл, е тргично и ужасна загуба, но той дори не го е познавал.