Бившият съпруг на певицата Марая Кери - Ник Кенън, и баща на двете ѝ деца Марокан и Монро, отново ще става баща на близнаци.

Това сподели със серия от снимки и постове в своя Инстаграм профил новата половинка на актьора и телевизионен водещ Аби Де Ла Роса.

Аби, която е известен DJ, написа в социалната мрежа, че очаква "синовете на мечтите ни - моите вълшебни деца".

Това ще бъде втората двойка близнаци и петото и шесто дете за Ник Кенън. Той има момиче и момче - близнаците Марокан и Монро от брака си с певицата Марая Кери, родени през 2011 г.

Вижте снимки на Марая и Ник >>

Двамата бяха женени от 2008 до 2016 г. Разводът им стартира през 2014 г. За кратко двамата се събраха през 2015 г., но явно Марая и Ник не успяха да изгладят различията помежду си и разводът им бе финализиран през 2016 г.

Ник Кенън и Марая Кери с близнаците им Марокан и Монро

Getty Images/Guliver Photos

През 2017 г. се дори синът на Ник Кенън - Голдън Кенън, от връзката му с Британи Бел, а през 2020 г. и тяхната дъщеря Пауърфул Куин.

Ник Кенън и Британи Бел с двете им деца

Явно Кенън не е губил никакво време, стартирайки нова връзка и очаквайки още двама близнаци от новата си приятелка Аби Де Ла Роса.

Той бе уволнен от ViacomCBS през юли миналата година заради антисемитски коментари, които бе направил в подкаста си в YouTube. В момента Ник Кенън е водещ на риалити предаването "Маскираният певец", което се излъчва по Fox.