Преди около четири години бившият евродепутат Николай Бареков обяви, че ще се бори с демографската криза в България, правейки деца, като сподели, че планира да спре, едва когато числеността им достигне броя на играчите в един футболен отбор. Това обаче, което по онова време със сигурност не е подозирал, е, че ще срещне сериозна конкуренция по пътя към своята цел, при това в лицето на бивш професионален състезател във въпросния отборен спорт, очевидно притежаващ същите намерения като неговите...

Днес Благой Георгиев, когото мнозина познават като Джизъса, сподели в своя личен Инстаграм профил снимка, която накара мнозина да заключат, че жената до него е на път да го дари с пети наследник, като по този начин ще му помогне да изравни резултата с журналиста и телевизионен водещ, навлязъл в политиката.

Вижте кадъра >>

Някогашният полузащитник, който в миналото бе част от националния отбор на България, качи като 24-часова история във виртуалното пространство снимка, на която позира пред фотографския обектив в компанията на своята настояща половинка Полина Спасова. На нея той е поставил ръцете си върху корема ѝ, който редица родни издания определят като леко наедрял. В материалите си обаче те изрично отбелязват, че кадърът е направен преди около месец, а към днешна дата брюнетката от Велинград вече е в напреднала бременност, но двойката умишлено все още я пази в тайна от широката общественост. Според публикациите терминът ѝ е през този август, когато тя трябва да направи бившият участник от предаването "VIP Brother" баща за пореден път.

Мълвата, че двойката очаква дете тръгна още преди няколко месеца, горе-долу по същото време, когато се заговори, че те официално са узаконили връзката си, вричайки се във вечна любов един на друг на тайна церемония. Дали обаче наистина са си казали "Да", разменяйки клетви, все още не е напълно ясно, факт обаче е, че неотдавна влюбените споделиха в интернет снимки, на които се вижда, че всеки от тях носи халка на безименния си пръст, навеждащи на мисълта, че е напълно възможно да са минали под венчилото.

Благой и Полина Спасова

Снимка: Официален профил в Instagram

Преди няколко дни Благой, който иначе се слави като религиозен човек, макар при вида на красива жена да забравя всички Божи заповеди, както посочват някои наши медии, присъства на рожден ден на свой близък, където певицата Бони, забавляваща гостите на тържеството, намекна, че той и избраницата му действително ще стават родители.

"Ти, булка, няма да се притесняваш, ще гледаме и друго дете", казва тя във видео, застанала до бившия футболист, обръщайки се към Полина, която очевидно държи камерата. "Той Благой не поглежда чуждо, пие само чай", шегува се още изпълнителката. Въпреки думите ѝ, Георгиев без притеснение сподели клиповете в своя акаунт в платформата за комуникация.

Снимка: Официален профил в Instagram