По принцип за най-болезнени се считат онези рани, които са невидими за очите. За щастие обаче дори и за тях има лек, а според народната мъдрост това е времето, способно да излекува всяко страдание. Само че по всичко личи, че с цел да забърза този процес, Джулиана Гани е решила да подходи по различен начин, залагайки на добре познатата сентенция, гласяща, че клин клин избива...

Очевидно носителката на титлата "Мис Силикон" за 2013 г. е на мнение, че разочарованието, причинено от един мъж, може да бъде изцерено най-бързо единствено с... любовта, дадена от друг. Откакто през ноември миналата година блондинката обяви публично, че се разделя с бащата на детето си, посочвайки чатовете му с други жени като причина за намерението си, медиите ѝ приписаха множество връзки с различни господа, макар впоследствие всяка от тях да се оказа недостоверна. Сега обаче лично тя разкри на последователите си в социалната мрежа, че сърцето ѝ в действителност отново е заето.

Вижте кадъра >>

Нещо повече, бившата участничка в предаването "VIP Brother" не само потвърди новия си романс, но едновременно с това показа и своя избраник. В момента двамата са на екзотична почивка на прекрасния остров Шри Ланка, където се намира и сина на продуцента Маги Халваджиян, заминал за дестинацията със семейството си. Именно от там преди ден Гани публикува в своя личен Инстаграм акаунт снимка, с която разкри как изглежда настоящата ѝ половинка. Както може да се очаква от един еротичен модел, в кадъра не липсва провокация, тъй като на него тя стои с гръб към фотографския обектив, носеща единствено изрязано долнище на бански и плетена шапка с широка периферия, докато мускулестия ѝ партньор е паднал на колене в краката ѝ, стискайки задните ѝ части с ръце.

"В Шри Ланка се случват все интересни неща", гласи посланието ѝ към поста, събрал над 18 хиляди харесвания.

Снимка: Официален профил в Instagram

В коментарите под него обаче повечето ѝ почитатели изобщо не се изказаха ласкаво по отношение на дръжката демонстрация и осъдиха фриволното ѝ поведение, изтъквайки, че лесно е забравила страданието по сина си Давид, когото вижда все по-рядко, тъй като той живее с баща си в Монтана. Думите им явно не бяха по вкуса на знойната пловдивчанка, защото не след дълго тя се постара да изтрие всички порицания, оставяйки единствено комплиментите на най-върлите си привърженици.

"Браво, Джулка! Печелиш награда за най-скоростно триене на коментари. Изключи ги, недей да се тормозиш да триеш един по един", пишат с ирония потребителите на платформата.

След видяното, вероятно мнозина ще си зададат въпроса кой е мистериозния мъж до риалити звездата, тъй като лицето му със сигурност не е сред популярните представители на шоубизнеса у нас. Засега обаче името му остава загадка. Въпреки това някои от родните медии се нагърбиха със задачата да проучат самоличността му. Макар да не издават как се казва, те посочват, че според техни източници той е част от Силите за специални операции и участва в акции по задържане на престъпници.

Снимка: Официален профил в Instagram

Припомняме, че докато през миналата година бе във Франция блондинката разбра, че съпругът ѝ си е писал с други жени, с които е планирал да има интимен контакт. Още докато бе там, тя се включи на живо чрез видео връзка в предаването "Преди обед" по bTV, за да обяви решението си да сложи край на брака си. По-късно тя използва интернет, за да разгласи, че доскорошния ѝ партньор се е опитвал да я разубеди да подаде документи за развод с помощта на подаръци и цветя. А впоследствие Найденов отрече всичко, което Гани каза, излагайки своята истина. Така той публикува аудио файловете, шокирали обществеността, в които Джулиана не само го заплашва с убийство, но също така се опитва да му внуши страх, казвайки, че е готова да се раздели с Давид, давайки го на социални грижи.

След като шокиращите ѝ откровения видяха бял свят, Гани се постара да ги смекчи, изтъквайки онлайн, че казаното от нея е било в момент на силна емоционалност, без реално да мисли изреченото. Тогава тя дори направи обръщение към своите почитатели, уверявайки ги, че никога не се е отказвала от сина си, когото обича страшно много. Освен това изтъкна, че когато човек е ядосан, може да каже всичко, но в същото време подчерта, че сърцето на една майка винаги е свързано с това на нейната рожба.

Снимка: Официален профил в Instagram