Личният живот на Брад Пит вълнува милиони хора по цял свят, ето защо тези дни всички си задават въпроса дали между него и 27-годишната Никол Потуралски се случва нещо. Почитателите на актьора с нетърпение чакат да видят момента, в който той ще застане под светлините на прожекторите с нова жена до себе си, още от 2016 г. насам, когато се раздели с тогавашната си съпруга Анджелина Джоли.

През годините медиите свързваха името му с различни жени, но звездата от "Троя" отричаше да има връзка с всяка една от тях. Сега обаче по всичко изглежда, че ще му бъде далеч по-трудно да опровергае слуховете за отношенията му с германския модел, особено след като наскоро се появиха техни папарашки снимки от Франция.

Вижте снимки на Никол >>

Източник на Entertainment Tonight заяви пред медията, че вчера сутринта е забелязал Никол да пристига на парижкото летище "Шарл дьо Гол" от Берлин, чакайки полета на Брад да кацне от САЩ. След като той дошъл, двамата се натоварили в чакащ ги автомобил и веднага се насочили към летище "Льо Бурже", където се качили на частен самолет, отвел ги в южната част на страната.

Твърди се, че те са се отправили към село Коренс, разположено между Ница и Марсилия, недалеч от Средиземноморското крайбрежие, където се намира величественото имение "Шато Миравал", притежание на холивудската знаменитост от 2011 г. насам, в което навремето Джоли и Пит се ожениха на тайна церемония.

Очевидец разказа пред "Daily Mail", че е видял как двамата са разменяли ласки без притеснение от факта, че някой може да ги види.

"Целуваха се, а Брад бе изключително внимателен към нея. Тя наистина е много красива жена", твърди той.

Никол, която е позната в индустрията с псевдонима си Нико Мери, е сред успешните манекенки в своята родина и е любимка на британската дизайнерка Виван Уестууд. Неотдавна тя украси корицата на новия септемврийски брой на списание "Elle". Родена е в Бергкамен, Германия, но е от полски произход. Според чуждестранната преса говори свободно цели пет езика, а когато не дефилира по модния подиум, ръководи организация за защита на акулите. Освен това има малък син, с чийто баща очевидно не са заедно.

Интересен факт е, че редица таблоиди извън граница намериха прилика между Никол и Анджелина, твърдейки, че именно заради техните визуални сходства са причината младата жена да попадне в полезрението на екранния Ахил.