След като два пъти отложи сватбата си заради пандемията, братът на Кейт Мидълтън-Джeймс каза "да" в събота на Ализе Тевене. Двамата се врекоха във вечна любов във Франция, пише "Daily mirror".

"Няма думи, които да опишат колко съм щастлив. Вече сме Г-н и г-жа Мидълтън.

Вчера се ожених за любовта на живота ми, в присъствието на семейството ми, приятелите и разбира се няколко кучета в красивото селце Борм ле Мимоза", написа 34-годишният младоженец в "Instagram", където има 211 000 последователи.

Двойката се сгоди през септември 2019, припомня сп."People", но церемонията все се отлагаше заради небивалата пандемична ситуация.

По време на пандемията се радвали на кучетата си сред природата и чакали моментът за сватба

Снимка:Instagram

По-малкият брат на Кейт оповести през май 2020 г., че първият опит за сватба се отлага. После той отведе любимата си на романтична почивка в Сицилия и каза, че след два локдауна, котило кучета от кокер шпаньола Ела, едно обръсване на брадата, стартиране на нова компания - вече няма търпение бракът да бъде сключен.

През 2018 г. майката на Джеймс, Кейт и Пипа - Карол Мидълтън сподели, че се надява надява някой ден да има "прекрасна снаха".

Любовта към животните, и в частност кучетата, свързва Джеймс, и Ализе, която е финансов анализатор.

Той разказа, че кокерът му Ела отишъл да се гали в Ализе, в клуб в Северен Кенсингтън, докато и двамата били на срещи през лятото на 2018 г. Оттогава са неразделни. 

"Наистина съм благодарен на Ела, че донесе толкова много щастие в живота ми", каза Джеймс, който има компания за кучешки храни Ella & Co.

Той признава, че кучето му много му помогнало когато се борил с депресията и е било движеща сила в мотивацията да създаде марката храни.

Двамата с Ализе си имат и нов дом. 

Смята се, че Кейт, принц Уилям и техните деца -Джордж, Шарлот и Луи са били на сватбата.

 Сестрата на кейт и Джеймс - Пипа се омъжи през 2017 г. за предприемача Джеймс Матюс и вече има две деца.